maandag 3 februari 2014

Beauty Favorieten

Hoi,
Ik stond net onder de douche en dacht laat ik eens vertellen over wat ik graag gebruiken onder de douche en wat ik op smeer na het douchen. Ik ben echt vanaf de zomer een grote fan van John Frieda. Ik gebruik sinds enkele weken nu de Touchably Full Shampoo en de  Luxurious Volume Touchably Full Conditioner. Ben er helemaal blij mee, mijn haar word steeds mooier en merk ook dat het voller van volume word. Ook is het sinds dat ik het gebruik dat mijn haar gezonder en sterker aanvoelt. Daardoor groeit mijn haar nu goed en voelt het beter aan. Hoe werkt deze shampoo nou;
Het geeft fijn haar meer volume met een natuurlijk zacht gevoel. De formule reinigt en ontwart fijn, futloos haar terwijl het een volume boost geeft. Start onder de douche al met het volume proces!
De shampoo bevat een gespecialiseerde volume building technologie welke tijdens het stylen ook geactiveerd wordt om het natuurlijke volume van je haar te versterken.
Als ik me lekker wil in zepen gebruik ik het liefst van Rituals de douchegel; Unieke doucheschuim op basis van de zoete geur van Indiase Roos en voedende zoete amandelolie. Herstelt de vochtbalans van je huid en heeft een ontspannende uitwerking op lichaam en geest.
 Ben gek op deze geur en lijn. Heb voor mijn verjaardag ook de witte gekregen en deze rook ook erg lekker ben benieuwd hoe deze mij zal gaan bevallen.

Tijdens deze maanden heb ik altijd last van een droge, trekkende huid en van mijn oma heb ik altijd mee gekregen dat ik in deze tijd de blauw pot nivea moet gebruiken. Ik moet zeggen deze werkt voor mij prima en ruikt ook nog heerlijk. Top tip van oma.

 

1 opmerking: